Magazin > VIP
22 ogledov

Po raku gre Douglas na pot okoli sveta

Michael Douglas Catherine Zeta-Jones Žurnal24 main
Michael Douglas si želi z ženo in otrokoma na potovanje okoli sveta.

Igralec Michael Douglas, ki trpi za rakom na grlu, je razkril, da bo s soprogo Catherine Zeta-Jones in otrokoma, desetletnim Dylanom in sedemletno Carys, vse leto potoval okoli sveta, če bo uspešno premagal zahrbtno bolezen.

Igralec, ki še prestaja kemoterapije, je priznal, da ga je bolezen še bolj zbližala s svojo družino in si z njo želi preživeti še več časa.

"Enkrat, ko bomo to premagali, bova s Catherine otroke izpisala iz šole za eno leto in se bomo odpravili okoli sveta. Šli bomo v Phuket, Vietnam, Novo Zelandijo in Južno Afriko. Še vedno pa se ubadava s tem, pri katerih letih lahko otroka ločiš od njegovih prijateljev in te za to ne sovraži," je še razkril.

"Od zdaj se bom posvečal le ljudem, ki so mi blizu. Ko se staraš, začneš ceniti odnose, si strpen, razumevajoč in več odpuščaš. In imaš več časa za otroke. Zakon in družina sta tako veliko bolj srečna," še pravi optimistični Douglas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.