Magazin > VIP
17820 ogledov

Po tem, ko se je Hefu zgodilo to, je postal ženskar

hugh hefner Profimedias
Oče Playboya je zato postal najbolj slaven ženskar na svetu.

Hugh Hefner, ki je včeraj umrl v svoji vili, je bil znan kot pravi ženskar. Trdil je celo, da naj bi spal z več kot 1000 ženskami, poleg tega pa je imel hkrati več ljubimk, ki so bile tako mlade, da bi lahko bile njegove vnukinje.

A očitno ni bil od nekdaj takšen hedonist. Kot piše Independent, je njegovo življenje spremenil prvi zakon, v katerem ga je žena hudo izdala. Hugh je že pred leti povedal, da je prvič seksal šele pri 22. letih, ko se je poročil z najstniško ljubeznijo Mildred Williams. Le nekaj dni pred poroko je Mildred Hughu zaupala, da mu ni bila tako zvesta kot on njej in da je že spala z nekaj moškimi.

"Dobesedno sem se odpovedal predporočnemu seksu zaradi svoje žene. Potem pa mi je povedala, da je ona že seksala z nekaj moškimi. To je bil najbolj grozen trenutek v mojem življenju," je pred leti povedal Hugh. A par se je kljub vsemu poročil leta 1949 in si ustvaril družino. Mildred in Hugh sta imela dva otroka– Davida in Christie.

Vendar pa je njeno priznanje nekako 'obviselo' nad njunim zakonom, zato se je Millie čez nekaj let strinjala, da lahko Hugh spi tudi z drugimi ženskami. Njena odločitev je za vedno spremenila njegov pogled na seks in zakon.

Zastoj na gorenjski avtocesti Magazin Mlada vdova Hugha Hefnerja ne bo podedovala ničesar

Po desetih letih sta se ločila, zapuščina Playboya pa se je šele dobro začela. Hugh se je dobival z različnimi ženskami, ki jih je spoznaval zaradi svoje revija. Leta 1985, ko je imel 59 let, pa se je znova poročil. Tokrat s Kimberly Conrad, ki je bila od njega mlajša 26 let. Čeprav sta imela dva sinova, se je Hugh še naprej živel z več dekleti in par se je po enajstih letih ločil.

Po tem, ko je nekaj časa živel z najbolj znanimi zajčicami Kendro Wilkinson, Holly Madison in Bridget Marquardt, se je kasneje spet poročil. Njegova tretja in zadnja žena Crystal Harris je bila kar 60 let mlajša od njega.

Komentarjev 1
  • romy 19:18 29.september 2017.

    To je bilo življenje,marsikdo mu zavida