Magazin > VIP
40278 ogledov

Po težkem obdobju se je Nika Zorjan le oglasila

Nika Zorjan instagram
Končno vesela novica.

Priljubljena slovenska pevka Nika Zorjan je aprila razžalostila svoje oboževalce, saj je sporočila, da se umika z glasbenih odrov. "Včasih nas naše telo, ker mu ne prisluhnemo, prisili, da se ustavimo, si vzamemo pavzo in čas zase. Meni se je to zgodilo ravno zdaj. Nujno rabim vsaj mesec dni pevske pavze, da se "sestavim" in pridem nazaj še močnejša, bolj odgovorna in vem, da mi bo to lekcija za vse življenje. Zato na žalost sporočam, da 22. 4. koncert v Krškem ODPADE. Vsi tisti, ki karte že imate, jih OBDRŽITE, saj bo nov datum znan takoj, ko bom boljše. Jaz pa bom naredila VSE, kar je v moji moči, da se čim prej vrnem tja, kamor spadam - NA ODER", je takrat zapisala na družbenem omrežju.

30. junija je s pevcem Rokom Piletičem posnela kratek video, kjer mu je povedala svojo slabo novico, da zaradi poškodovane glasilke ne more nastopati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Zdaj pa je na družbenih omrežjih popolnoma presenetila z dobro novico.  "Ne morem več čakati. Moj plan je, da povem vso zgodbo in se posnamem. Ne zdržim, da vam ne bi povedala, da sem tako srečna, da je za mano pol leta težkega obdobja in je to minilo, vse je okej, z največjim veseljem vam sporočam, da se vračam na odre in da se vidimo že ta mesec," je povedala Nika in v nadaljevanju razkrila datume svojih nastopov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 20:59 17.avgust 2023.

    Jo je morda kdo pogrešal? Pa tako priljubljena, da te kap..