Magazin > VIP
4273 ogledov

Po Tomu Hanksu udaril sin Chet Hanks

chet hanks, tom hanks, colin hanks Profimedia
Potarnal je, da mu je v mladosti manjkal močan moški lik.

Mlajši sin oskarjevca Toma Hanksa, Chester (Chet) Hanks, je na svojem YouTube kanalu Hanx Fit spregovoril o svoji mladosti. 31-letnik je razkril, da so vrstniki v njem videli "arogantno in razvajeno osebo", in potarnal, da v svojem življenju ni imel močnega moškega lika, ki bi mu rekel: "Ne oziraj se na te ljudi, razjeda jih zavist."

"Imaš vse te stvari, ki si jih oni želijo in ker so ljubosumni, te poskušajo ponižati, da bi se počutil slabo," je povedal igralec in dodal, da so si mnogi o njem ustvarili mnenje, še preden so ga spoznali. "Deležen sem bi sovraštva in negativnosti, ker so se že vnaprej pripravili na to, da me bodo sovražili," je povedal in razložil, da ga je pri tem najbolj motilo to, da mu slabih stvari nihče ni upal povedati v obraz. "Vedno se je vse dogajalo za mojim hrbtom. Govorice in slabšalno govorjenje."

Chet pravi, da ljubi svoja starša, njegova mama je igralka Rita Wilson, a poudaril, da otrokom slavnih oseb ni vedno lahko. "Kot slavni otrok imaš veliko prednosti, včasih pa je čudno," je dodal. 

 

Komentarjev 1
  • Ruth_Hegwood 08:56 20.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎