Magazin > VIP
37922 ogledov

Pogreb: Po sinovi pritožbi je kraljica to prepovedala vsem

kraljica elizabeta Profimedia

Kraljica je pred pogrebom princa Philipa spremenila pravila oblačenja. Princ William in Charles bi morala v soboto nositi vojaški uniformi, princ Harry in Andrew pa bi morala za očetovo krsto korakati v navadnih oblekah. 

Andrew je zaradi škandala, da je prijateljeval z obtoženim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom in zlorabil mlada dekleta, leta 2019 odstopil od kraljevih dolžnosti, princu Harryju pa je kraljica, potem ko sta z Meghan sklenila, da ne želita biti več vidna člana monarhije, odvzela vojaške čine.

Andrew se z mamino odločitvijo ni strinjal in prosil za izjemo. Kraljica je zadevo še enkrat dobro premislila in na pogrebu vsem članom družine prepovedala nošenje vojaške uniforme.

Za ta korak naj bi se monarhinja odločila predvsem za to, da pred svetom pokaže enotnost svoje družine. Če bi le Harry moral nositi navadno obleko, bi bilo to zanj ponižanje in zagotovo velika tema v svetovnih medijih ...

Moški bodo tako nosili slavnostne obleke „cutaways“, ki spominjajo na frak, ženske pa pričakujejo v preprostih črnih oblekah.

Komentarjev 3
  • Avatar Zala
    Zala 22:50 15.april 2021.

    Kakor, da bi more malo žalovali. Veliko bolj se kraljeva družina ukvarjajo s tem, kdo bo kaj oblekel za pogreb in kako bo videti. Kaj bodo časopisi pisali o njih, da bodo na fotografijah videti kakor manekeni in manekenke. Kaj ...prikaži več in kje bo kaj objavljeno. Ej, ubogi Filip, mogoče pa kje kakšen lakaj ali sobarice, vrtnar res žaluje za njim. Člani družine nimajo časa.

  • Pepe007 12:32 15.april 2021.

    Presneto dvomim, da se z vsem tem ukvarja kraljica. PR palače dobro premisli, kaj se bo v nekem trenutku najbolje obneslo.