Magazin > VIP
3183 ogledov

Poptevejevka zaradi tvita ob službo

bojana ksela, donald rose Mediaspeed.net
Gasilci: Enota 14. Bojana Ksela Rose je zaradi tvita izgubila službo.

bojana ksela | Avtor: Facebook Facebook
Bojana Ksela Rose, ki je delala kot novinarka Sveta na Kanalu A in informativne oddaje 24ur, nazadnje pa je bila zaposlena v kreativnem oddelku POP TV, je bila odpuščena.

"V začetku leta smo z Bojano Ksela zaradi kršenja pravil produkcijskega procesa prekinili sodelovanje," so za nas potrdili na POP TV.

Po informacijah našega vira so jo odpustili en dan pred poročnim potovanjem v Avstralijo, zanjo pa je bil usoden tvit, s katerim je ujezila gasilce. "Iz tvitov Bojane Ksela, kreativke zaposlene na POP TV, je jasno razvidno, kako komercialna televizija s šovom ‪#‎enota14‬ zgolj izrablja dobro ime prostovoljnih gasilcev za kovanje svojih dobičkov. Mar jim je za humanitarno poslanstvo, požrtvovalnost in srčnost prostovoljcev, ki nesebično hitijo na pomoč v nevarnost, ko vsi bežijo iz nje. It's all just about money. Prepričajte se sami. Gasilci, ki smo proti šovu, smo za gospo Bojano Ksela zgolj "stari prdci". Oholost PopTV in njenih zaposlenih nima meja. Žalostno. Deli naprej, naj bo javnosti jasno v katerem grmu tiči zajec," so se gasilci odzvali na njen zapis.

POP TV se je od njenega tvita takoj distanciral: "Njeno mnenje v nobenem primeru ni stališče naše hiše. S takšnim odnosom, kot ga je slutiti iz njenih izjav, nismo delali niti pri tem niti pri nobenem drugem projektu. Obravnavali jih bomo kot kršenje produkcijskega procesa in tudi ustrezno sankcionirali.“

Šov Gasilci: Enota 14 so sicer na koncu odpovedali.

Komentarjev 12
  • bebo2 00:43 06.marec 2015.

    Pravilno so naredili, samo čudi me da jo niso takoj odpustili

  • stanekos 14:30 05.marec 2015.

    Eksemplarični primer, ko blond koki zmanjka v krvi koruze znamke montesanto.

  • jaki 13:15 05.marec 2015.

    KOJAK, med mladimi in otroKi, ne otroci!