Magazin > VIP
8937 ogledov

Poroka na drugi pogled: Komentatorji ogorčeni nad to izjavo

poroka na drugi pogled, miha hercog Planet TV
Ta izjava je vse štiri zmotila.

Šovu Poroka na prvi pogled sta se kot zadnji par pridružila Katja in Matic. Med njima je bilo zakonske idile precej hitro konec. Katja je svojemu soprogu dala namreč na boleč način vedeti, da bi si želela drugega moža - Marka.

Med ocenjevanjem privlačnosti ostalih kandidatov je Katja izustila: "Najboljše za na konec. Zbrala sem ga zaradi njegovega pogleda, ker meni ta pogled res naredi 'ful'. Res me pritegne," je povedala lepotica, Matic pa jo je vprašal, ali bi njen obrambni zid ob Marku popustil. "Po mojem, da bi. Glede na to, kar vidim. Možno, da bi preplezal ta zid oziroma bi ga kar podrl," je odgovorila. 

Zdelo se je, da je bil Matic zaradi tega kar malo užaljen. "Obnaša se pokroviteljsko. 'Če se boš dovolj potrudil in prebil zid, boš lahko z mano.' Ko se naju postavi drug ob drugega, bi rekel, da je ravno nasprotno. Izpade, kot da je ona tombola zame, v resnici sem jaz tombola zanjo," je še dodal in potarnal, da Katja še ni pohvalila njegove športne postave

Ta izjava je zmotila komentatorje. "Padel mi je za 80 stopnic," je rekla Tanja Kocman, Miha Hercog pa je dodal, da tega ne bi smel nikoli izustiti. "Narobe je že to, da tako razmišljaš. Da na glas rečeš, je noro ...," je še dodala Tanja. "Mislim, da je težava v tem, da je njegov ego ranjen. Težava je, če celo življenje posvetiš eni stvari, drug pa tega ne opazi ali ne želi opaziti. Ali pa mu preprosto ni všeč. Prepričan sem, da meni, da je zaradi mišic všeč vsem," pa je dodal gost večera Damjan Murko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.