Magazin > VIP
2242 ogledov

Poroka na prvi pogled: Nevesta v solzah zaradi dejanj tega ženina

poroka na prvi pogled, Matic Korošec, Katja Steblovnik Planet TV
“On se dela, da je potrpežljiv in spoštljiv. Laže,” je povedala Katja.

Tokrat so v Poroki na prvi pogled prepiri med zakoncema Katjo in Maticem prišli do točke, da se je Katja na kavču pred sodniki znašla v solzah. Spomnimo, da sta od prejšnje epizode živela v tišini, Katja je celo na vrata spalnice obesila znak z napisom “ne moti”. 

“On se dela, da je potrpežljiv, spoštljiv in iskren. Laže. Ves čas mi daje občutek, da sem jaz kriva za vse,” je v solzah pripovedovala Katja, ki je sodnikom povedala tudi, da ji je Matic že na začetku šova povedal, da ve za dve dekleti, ki ga čakata po šovu, saj sta zanj zelo ogreti. On je vse zanikal, ona pa je pripomnila: “Žal mi je, da nisem posnela prepirov. On je car, jaz sem pa nula.” Strokovnjak Tim je dodal, da je morda Katja od resničnostnega šova pričakovala pravljico, zato jo je vprašal, kaj zanjo pomeni zaljubljenost in ljubezen. Ker je z odgovorom oklevala, jo je Matic v izjavi kritiziral: “To je osnova, opredeliti, kaj je zaljubljenost in ljubezen. To bi morali glede izkušnje, ki jih imamo, do sedaj že vedeti, nismo stari več 18.” Kljub temu pa sta oba pokazala na list z napisom “ostajam”, saj sta se za razmerje pripravljena truditi.

Nasprotno pa sta na “odhajam” soglasno pokazala kar dva para. To sta Kristjan in Jerneja ter Sara in Marko. Ta je ves čas namigoval, da je za njun konec s Saro kriva prav ona, kljub temu da mu je bila pripravljena dati še eno možnost. Sodniki so nato udeležence presenetili, s tem ko so dopustili, da šov nadaljujeta Jerneja in Marko. “Sledim sebi in svojemu srcu. Kristjanov odhod je moj nov začetek, se ga veselim,” je povedala ona. Marjetka pa je komentirala, da se bo najbrž opekla.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.