Magazin > VIP
4467 ogledov

Poskus umora igralkine sestre, ki jo obožuje tudi naše občinstvo

Gabriela Spanic Profimedia
Igralka je za poskus naročenega umora obtožila sestrinega bivšega moža.

Venezuelska igralka hrvaških korenin Gabriela Spanic, rojena Gabriela Elena Španić, ki smo jo tudi v Sloveniji lahko spremljali v telenovelah Prevare in Vsiljivke, je na družabnem omrežju objavila posnetek, na katerem v solzah pove, kako so na javnem mestu, medtem ko je šla kupit kavo, brutalno napadli in s kamni pretepli njeno sestro dvojčico Danielo.

"S sestro sva utrujeni od vse krivice. Pravkar je bila pretepena na javnem mestu. Z njo je bil njen voznik, ki ga je najel Ademar Nahum (sestrin nekdanji mož, op. a.). Kdo je torej še vedel, kje je moja sestra, če je bil z njo njen šofer? Šlo je za poskus umora. Ne govorite, da je laž, da je moja izmišljotina, kot so govorili, ko so jo zastrupili. Naredili bomo prijavo. Če se kaj zgodi Danieli, mojemu sinu, Catalini, meni ... Sumim na gospoda Ademarja Nahuma. Če se nam kaj zgodi, sumimo njega. Naj se konča. Zakaj obstajajo takšni slabiči, ki napadajo ženske," je med drugim v videoposnetku povedala Daniela in dodala, da je z njo sicer vse v redu.  Ob tem pa še povedala, da se s sestro ne bojita nikogar, saj nista sami. "Kdo vas je poslal? Raje povejte, ker po tem se ne bojim več. Nisem sama in moja sestra ni sama." Je njena.si povzela igralkino izjavo.

Sestri več let nista imeli stikov, za kar naj bi bil kriv ravno Danielin sedaj že nekdanji mož, Ademar Nahum. Ademar se je po dogodku že odzval in zanikal kakršnokoli vpletenost v incident. V izjavi je med drugim izrazil tudi skrb za Danielo in njuno hčerko Catalino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.