Magazin > VIP
96 ogledov

Preiskuje jo socialna služba

Britney Spears Jason Trawick Žurnal24 main
Socialna služba je obtožbe, da se Brit fizično znaša nad svojima otrokoma, vzela zelo resno, zato so sprožili temeljito preiskavo in jo obiskali na njenem domu.

Potem ko je nekdanji telesni stražar Britney Spears losangeleškim preiskovalcem povedal, da se zvezdnica do svojih otrok vede zelo nasilno, se je predramila tudi socialna služba in preverila, ali gre za resnične domneve.

"Socialni delavci so obiskali Britneyjino hišo zaradi domnevnih zlorab. Kadar kdorkoli prijavi fizično nasilje nad otroki, socialno skrbstvo sproži temeljito preiskavo," je dejal vir blizu pevkine družine. "Ni pomembno, kdo je nasilje prijavil ali kako čudna se zadeva pravzaprav zdi. Med obiskom ni bilo prav nobenih znakov, ki bi kazali na zlorabo. Fanta sta srečna kot vsi otroci, ki imajo radi svojo mamo, in Britney je do njiju zelo zaščitniška."

Nekdanji telesni stražar Fernando Flores je preiskovalcem povedal, da je Brit svojima otrokoma, štiriletnemu Seanu Prestonu in triletnemu Jaydenu Jamesu, namerno dala hrano, na katero sta alergična, po njegovih besedah pa naj bi ju napadla celo s pasom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.