Magazin > VIP
26 ogledov

Pri 188 centimetrih tehta 45 kilogramov

Ann je šokirala s svojo postavo. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
V 15. sezoni Ameriškega top modela je zmagala 19-letna Ann Ward, ki pri 188 centimetrih tehta komaj 45 kilogramov.

15. sezona popularnega ameriškega resničnostnega šova je šokirala Američane, saj je zmagala 19-letna Ann Ward, ki pri svojih 188 centimetrih tehta toliko, kot bi bilo po normalnih merilih primerno, če bi bila 30 centimetrov nižja.

Ann je že na izboru sodnike navdušila s svojo višino, Miss J, eden od sodnikov, pa je s tem, ko je z dlanema Ann objel okoli pasu, pokazal kako vitka je. Kljub temu, da je 19-letnica v prvih petih tednih bila vedno na prvem mestu, saj so bile njene fotografije vedno hvaljene kot primerne za Vogue Italia, pa gledalci nad njo niso preveč navdušeni, saj mrnijo, da suhljata Ann meče slabo luč na ženske, ki so primerne za svet mode.

Zmaga ji je prinesla pogodbo z največjo modno agencijo na svetu, IMG Models in kozmetično hišo CoverGirl. Dobila je tudi največjo nagrado v zgodovini tega resničnostnega šova in sicer predstavitev v največji modni reviji na svetu, Vogue Italia, poleg tega pa je prejela še dodatno predstavitev in naslovnico v lepotni izdaji italijanskega Voguea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.