Magazin > VIP
13414 ogledov

Prijatelj razkril, kako hudo je v resnici z Bruceom Willisom

delo na črno Profimedia
Igralec se je moral odpovedati svoji veliki ljubezni - knjigam.

V začetku leta se je razvedelo, da je igralec Bruce Willis zbolel za frontotemporalno demenco. Gre za napredujočo bolezen možganov, za katero ni zdravila. Mnogi se zato sprašujejo, kako se Willis, ki je diagnozo dobil februarja, počuti danes.

To je razkril oče serije Delo na črno, v kateri je igral tudi Bruce. "Neverjeten je. Če ste z Bruceom preživeli nekaj časa, ste ugotovili, da na svetu ni nikogar, ki bi življenje ljubil tako močno kot ga on. Rad se je zjutraj zbujal in poskušal življenje izkoristiti v največji možni meri," je povedal Glenn Gordon Caron in dodal: "Misel, da življenje sedaj gleda skozi mrežasta vrata, je zato kar malo nesmiselna."

Caron trdi, da ga igralec, kadar ga obišče, prepozna, a le za nekaj kratkih minut. "Med eno do tri," pravi. Bruce ima težave tudi z govorjenjem. "Včasih je bil požrešen bralec - ni želel, da bi kdo vedel za to - in zdaj ne bere več. Vse te jezikovne spretnosti mu niso več na voljo, a kljub temu je še vedno Bruce," je še razkril filmar, ki je hvaležen, da je Bruce še vedno med nami, čeprav je danes drugačen. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 15:29 13.oktober 2023.

    Zaenkrat še ne vegetira, kot je v primeru Shumija. Žalostna usoda ob tem pa, najbolj trpi okolica..🙏🙏

  • Avatar Syn
    Syn 10:08 13.oktober 2023.

    Če je res tako hudo z njim, mu jaz ne dam več kot do Novega leta. Upam, da se motim. 😕