Magazin > VIP
9283 ogledov

Princ Harry se je ustrašil naše Melanie

Melania Trump, princ Harry
1/3
Princ in prva dama sta se prvič sestala.

Melania Trump se je odzvala na vabilo britanskega princa Harryja, ki vsako leto v Torontu organizira Igre nepremagljivih (Invictus Games), v katerih sodelujejo ranjeni vojaki in veterani. Igre na pobudo princa potekajo že tretje leto.

Melania Trump, princ Harry | Avtor: Profimedia Profimedia
Za Daily Mail je njuno srečanje analizirala strokovnjakinja za telesno govorico Patti Wood. Ta pravi, da je bil princ Harry zelo zadržan in kar malo prestrašen, prva dama ZDA Melania Trump pa je bila zelo sproščena.

"Harry, ki je navadno zelo sproščen in goste sprejme odprtih rok, je bil tokrat umirjen in zadržan. Ni se zdelo, da je bil navdušen nad svojo gostjo,“ je pojasnila Patti in dodala: "Ko sta sedela, je imel roke naslonjene na kolenih in dlani sklenjene. Zdi se, kot da se je s tem zaščitil pred njo.“ Dodala je, da se zdi, da se Harry zadržuje in da njegov nasmeh ne deluje iskreno. Pravi, da je bila presenečena nad Melanio, ki se je Harryju zelo iskreno nasmejala. "Če na koncu pogledate njen nasmeh. To je nasmeh za milijon dolarjev. Takšnega nasmeha ne vidimo velikokrat, ko je s svojim možem,“ je izpostavila strokovnjakinja za telesno govorico.

Woodova je primerjala fotografijo Harryja z Melanio in z nekdanji prvo damo ZDA Michelle Obama, na kateri je videti veliko bolj sproščeno.

Komentarjev 4
  • alojzr 17:23 26.september 2017.

    Dedcu rata nerodno samo, ko ima pred sabo fejst babo.

  • 42dc846b75a8058564f70854b45ab91ee17c5f62 14:37 26.september 2017.

    Seveda je bil zadržan. Prej sta se dala dol, pol sta pa morala odigrat resnobo... Melaniji pač ni tako ratalo ko Hariju in ji je uhajlo na smeh.

  • dd 10:58 26.september 2017.

    Seveda je lahko bil zadržan, takšne Slovenske lepotice se ne vidi vsak dan.

Sorodne novice