Magazin > VIP
33 ogledov

Princesa po pomoč h gurujki?

Mette-Marit in Haakon Žurnal24 main
Norveška princesa Mette-Marit se nahaja v gorah Kašmirja, kjer naj bi ji družbo delala gurujka Sharon "Myoshin" Kelly.

Kellyjeva, ki vodi meditacijski center Insight Meditation Society, se je specializirala za poučevanje "meditacije vpogleda", katere moto je: "Vidi stvari tako, kot dejansko so." Mette-Marit očitno ni želela, da bi informacija o njenem duhovnem oddihu prišla v javnost. V gorsko kočo, kjer prebiva skupaj s Kellyjevo, naj bi se vpisala pod svojim dekliškim imenom. Tudi svojo učiteljico je najela mimo centra, saj tam o potovanju princese niso vedeli nič. "Myoshin se z norveško princeso potika po Indiji? Očitno gre za zaseben dogovor. Preko centra potovanja ni rezervirala," se je glasil njihov odgovor za časnik Se og Hör.

Da se Mette-Marit zanima za duhovnost, na Norveškem ni nič novega. V javnosti se je že večkrat pokazala z budističnim nakitom. Vera na splošno je zanjo zelo pomembna. Pred časom je celo izdala zgoščenko s cerkvenimi pesmimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.