Magazin > VIP
80 ogledov

Rade Šerbedžija zvezdnika nagovarja na posel na Hrvaškem

Brad Pitt, Hrvaška Profimedias
Po tem, ko je Brad Pitt obiskal Šibenik, je Rade Šerbedžija povedal, da ta že nekaj let razmišlja o investiciji na Hrvaškem. Želi si zgraditi filmski studio.

Rade Šerbedžija, Brad Pitt in njegova žena Angelina Jolie so dobri prijatelji že nekaj let. Rade si prizadeva, da bi z njuno pomočjo pomagal svoji državi, zato ju nagovarja, da investirata v filmski studio pri naših južnih sosedih.

"Že pred nekaj leti sem se o tem pogovarjal z Bradom, saj je želel že takrat postaviti filmski studio nekje na Hrvaškem. Predlagal sem mu, da je najboljša opcija Reka, saj je sama po sebi zelo zanimiva za filmsko industrijo. To bi bila velika stvar, ogromna! Če se ne bo Brad odločil za ta korak, sem prepričan, da bo prišel nekdo iz tega področja … Drug igralec ali pa kar produkcijska hiša,“ je Rade. optimistično povedal hrvaškim medijem.

Brad se zanima tudi za gradnjo turističnega kompleksa na Brijunih. Govori pa se tudi, da je navdušen nad Šibenikom in Kornati, zato bo morda vlagal tudi v dalmatinske kraje.

Komentarjev 1
  • micika 13:43 12.september 2016.

    a,za pametno slovenijo nihče neče priti film snemat??pa ta reklamiramo I love slovenia....nič nič od tega,od teh zelenih grdih reklam,smo zelo butast narod,in vsaka čast hrvatom,naj jim uspe,naj snemajo,na hard in full!!jim privoščim ker so slovencljni preveč študirani,pametni....oni so skromni,naj jim to uspe