Magazin > VIP
25 ogledov

"Remarjeva mi nič ne dolguje"

Sabina Remar Žurnal24 main
Po slovenskih medijih so zaokrožile grde govorice, povezane z manekenko Sabino Remar. Njen nekdanji ljubimec nam je zaupal, kaj je res in kaj ne.

Po poročanju revije Story naj bi Sabina Remar svojemu nekdanjemu mlademu ljubimcu Martinu Staniču že nekaj časa dolgovala več tisoč evrov, vendar je Martin našemu portalu zaupal, da ni čisto tako: "Sabina mi je že vse vrnila. Takoj ko se je vrnila iz Turčije, je prišla po stvari in mi vrnila denar. Imava čiste račune, razšla sva se v dobrih odnosih in drug do drugega ne gojiva nobenih zamer. Posodil sem ji malenkost, manj kot tisoč evrov. Denar je potrebovala za stroške, ki jih je morala poravnati, nisem pa je podrobno spraševal, za kaj ga potrebuje," je povedal Martin in dodal, da za manekenko ne toči solz: "Odločitev je bila obojestranska. Vse je šlo, vendar njej ni bilo več do mene, meni ne več do nje in padla je spontana odločitev, da se razideva. Sem sredi sezone, ne morem imeti punce, tako da sem samski."

Sabina ni izkoriščevalka

Martin, ki je sicer profesionalni golfist, pravi, da so tudi njemu prišle na ušesa informacije, da je Remarjeva obnovila svojo zvezo s poslovnežem Tomažem Kraljem: "Slišal sem, da spet  prijateljujeta." Stanič pa je odločno zanikal Sabinino izkoriščevalsko naravo, ki jo lepotici pripisujejo številni mediji: "To ni res, midva sva si vedno delila stroške, nikoli ji tudi nisem kupoval dragih daril in tudi zahtevala jih ni. Če so jo drugi moški zasipavali z dragimi darili, je to njihov problem. Po mojih izkušnjah Sabina ni izkoriščevalka, niti malo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.