Magazin > VIP
23 ogledov

Robbie razkril dramatično rojstvo hčerke

Robbie Williams Tumblr
Britanski pevec Robbie Williams je prisostvoval rojstvu hčerke Theodore, a je bil po lastnih besedah zelo prestrašen.

Robbie je kot ponosni očka prerezal popkovino svoje hčerkice Theodore, a nekaj trenutkov pred tem je bil ves prestrašen, ko se ji je popkovina ovila okoli vratu. Pevec je priznal, da je bila situacija zelo zastrašujoča, a se je skušal obvladati. "Popkovino sem prerezal, ko je bila še vedno v Aydi. Moral sem biti hiter in spreten s škarjami, saj je že počasi postajal modra, ker se ji je popkovina ovila okoli vratu," je povedal za britanski časnik The Sun. "Bilo je kot prvih 30 minut filma Reševanje vojaka Ryana, ali Ayda proti Predatorju. Ta slika mi ne bo šla nikoli iz glave."

Glasbenik je ob tem še dodal, da močno spoštuje ženske, ki prestanejo porod, saj se je njemu zdelo hudo boleče že samo med gledanjem in dodal, da še nikoli ni bil tako srečen, kot je zdaj. "Ayda je dobila popadke ob 4. uri zjutraj, ob 3. uri popoldne pa sem že imel malo Teddy v rokah, kar mi je popolnoma spremenilo življenje. To je bil čaroben trenutek. Nočem biti nič drugega, razen očka in mož. Življenje je trenutno precej popolno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.