Magazin > VIP
3627 ogledov

Robbie Williams: "V glavi imam bolezen, ki me hoče ubiti"

Robbie Williams FameFlynet
Pevec Robbie Williams spregovoril o svojih težavah.

Robbie Williams je razkril, da ima hude duševne težave. Pravi, da je bil že mnogokrat blizu smrti in da se bori z boleznijo v glavi, ki ga hoče ubiti. "Ko sem prepuščen sam sebi, sem nagnjen k temu, da sabotiram svoje življenje. V glavi imam bolezen, ki me hoče ubiti, zato se moram pred njo zavarovati. Včasih me premaga, včasih pa je orodje, ki ga potrebujem, ko moram na oder. Včasih se počutim blaženega in življenje je čudovito,“ je povedal Williams in dodal, da je tudi on le človek, ki se mora boriti "s preizkušnjami in stiskami, ki se dogajajo med ušesi". Williams se bori z napadi tesnobe, odvečno težo, strah pa ga je tudi nastopov.

Da ima težave, je pevec spoznal pri 19. letih, ko se je začel njegov boj z notranjimi demoni. Nato se je streznil, kar pa žal ni trajalo dolgo. Leta 2007 se je vpisal v kliniko za odvajanje. Pravi, da je bil od smrti oddaljen le 24 ur. 

Blizu smrti je bil tudi lani, ko je več dni ležal na intenzivni negi, saj so zdravniki v njegovih možganih odkrili spremembe. Moral je odpovedati turnejo po Rusijo, ko je v Švici v zaodrju nenadoma zbolel. Odpeljali so ga v London, kjer so zdravniki izvedli nujne teste, nato pa so ga premestili v Los Angeles, kjer se je zdravil dva meseca. 

Pevca je dogodek zelo prestrašil, saj je spoznal, da ni nesmrten. Zaobljubil se je, da bo bolje skrbel zase, saj ima dva otroka. Pevec je sicer že večkrat povedal, da ga je rešila njegova žena Ayda, ki mu je pomagala premagati odvisnost od drog. 
 

Komentarjev 2
  • Boonex 15:37 28.februar 2018.

    Njega muči tinnitus.....nekateri na koncertih dobijo tinitus, glasba, hrup, tudi pok itd.. Do many stars like Robbie Williams and musicians have tinnitus.... https://dealwithtinnitus.com/some-famous-people-with-tinnitus

  • Avatar care
    care 13:06 28.februar 2018.

    Ne morem verje kakšne vse bolezni doletijo te slavne mrhovinarje. Alkoholi in droge pusti pa boš zdrav. Aja pa delat začni in neboš imel čas razmišljat kako se sam sebi smiliš.