Magazin > VIP
32 ogledov

Robi o podtaknjenih kondomih

Robert Dežutelj voyo.si
Ustvarjalci šova so po pripovedovanju 31-letnega kuharja Roberta Dežutelja tekmovalcem podtaknili kondome in posledično iz šova Gostilna išče šefa poskušali narediti šov formata Big Brother.

"Ozadja zgodbe sicer ne vem. Vem samo to, da so nam želeli nekaj pripraviti, ker smo bili očitno preveč pozitivni in med seboj bolj prijatelji kot pa tekmovalci. Sem smo prišli z namenom učenja, med seboj smo si tudi veliko pomagali. Ko so v šov prišle vajenke, so po mojem mnenju želeli narediti šov v smislu Big Brotherja. Mislim, da je bil to tudi cilj ustvarjalcev - verjetno zaradi slabe gledanosti,“ je za Žurnal24 pojasnil nadobudni kuhar in nadaljeval: "Kondome so nam lansirali v kuhinji, in sicer na pultu, kjer smo sicer pripravljali hrano in jedli. Takrat sem jih vrgel direktno v koš za smeti in se razjezil, kaj se zdaj gredo. Meni se je to zdelo katastrofa."

"Spraševal sem se, ali sem v šov prišel kuhat ali igrat Big Brotherja?"

31-letnik, ki zase pravi, da je izjemno čustven, nam je zaupal, da ga ja v šovu prizadelo marsikaj: "Že ko je Boštjan Romih predlagal, da naj gredo otroci v sosednjo sobo gledat kužke, da ne bodo videli mojih pijanih posnetkov, me je res prizadelo. Za mano je bil takrat sicer težak teden. Tudi sam imam dva otroka, ki sta trenutno stara 4 in 8 let, zato me je vse skupaj še bolj zabolelo. Spraševal sem se, ali sem v šov prišel kuhat ali igrat Big Brotherja? V 'Gostilni' sem se imel namen nekaj naučiti, kar sem kazal že vse od prvega tedna.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.