Magazin > VIP
26334 ogledov

Romanca, ki jo William skriva pred svojo Kate

william, kate Profimedias
Kdo je Anna Sloan Smith?

Radaronline poroča, da princ William pred svojo ženo skriva, da je bil nekoč zaljubljen v bogato dedinjo iz Tennesseeja, Anno Sloan Smith. Will in Anna imata menda veliko skupnega. Oba sta stara 35 let in oba sta na tragičen način zelo zgodaj izgubila enega od staršev. William je bil star 15 let, ko se je smrtno ponesrečila njegova mama, Anna pa 19, ko je v nesreči s strelnim orožjem umrl njen oče.

William in Anna naj bi leta 2004 na njenem posestvu v ZDA preživela ves teden. William naj bi bil po besedah prijateljev več kot očaran nad ljubiteljico konj. Anna sedaj živi v Londonu, kjer s prijateljico vodita podjetje, ki se ukvarja z notranjim oblikovanjem. Novinar Radaonline jo je pred kratkim vprašal, ali sta z Williamom še vedno v stikih. "Prikimala je, zardela in priznala: 'Da, a o njem ne morem govoriti.',“ piše portal. Da sta bila princ in lepotica več kot le prijatelja, je priznal celo Annin mož Eddie Smith. "Situacija ni prav nič nerodna. To se je zgodilo pred najinim časom, a o tem ne moreva razpravljati,“ je povedal.

Vir je Radaronine sicer razkril, da je Anna Williama zavrnila. "Strla mu je srce, a jo je kljub temu želel imeti v svojem življenju. Poslal ji je celo povabilo na svojo poroko,“ trdi vir.

Komentarjev 2
  • jerneja45 13:09 19.avgust 2017.

    Bogi! Samo na telefon je pogledal, pa je že obsojen, da vara. Nič ne vara. Prav srečna družinica so in Kate je dovolj inteligentna, da bi takšno početje svojega princa, brez pompa preprečila.

  • Žvižgač 10:39 19.avgust 2017.

    Valjda se mu ni prvič dvignil, ko je spoznal Kato. Nič se ne piše, če je ona vedno imela nogice skupaj.