Magazin > VIP
4583 ogledov

Romantična obletnica Ive Krajnc in Aljoše Bagola

Aljoša Bagola Iva Krajnc Facebook
Obletnico ljubezni sta praznovala kar dva dni.

"Osem let skupaj, skoraj pet let starša in točno dve leti poročena. (Zato nisva več grafično usklajena.)," je Aljoša Bagola napisal ob fotografiji, na kateri z ženo, igralko Ivo Krajnc sedita ob kosilu. Oglaševalski guru in igralka veljata za enega najbolj iskreno zaljubljenih parov na domači estradni sceni in temu primerno je bilo tudi praznovanje njune obletnice. 

"V bistvu so obletnice priložnost za biti skupaj, ker se zaradi narave najinih poklicev popoldne vidiva le tu pa tam, tako da te priložnosti izkoristiva za čas zase. Ker sva hčerko dala v varstvo k starim staršem na Ptuj, sva iskala nekaj v bljižini in se odpravila v Zagreb, ki ga sicer obiskujeva poslovno, tokrat pa sva bila dva dni zaljubljena turista in malo obnovila najin odnos," nam je zaupal Aljoša, ki pravi, da je vlaganje v odnos zanj nekaj najpomembnejšega: "To je najpomembnejše. Ko vlagaš v odnos, ljubezen pride kot posledica. Ljubezen je ključna valuta, tako v družini kot v življenju, na katero radi pozabimo. Ljubezen do drugih je ljubezen do sebe."


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice