Magazin > VIP
65 ogledov

Russell Brand se boji Victorie Beckham

Russell Brand FameFlynet
Britanski komik Russell Brand je pred kratkim "načevljal" nekdanjo spajsico Geri Halliwell, kar pa je zelo ujezilo njeno prijateljico, Victorio Beckham.

Russell se zadnje dneve močno trudi, da ne bi kje naletel na Victorio Beckham, saj je prepričan, da bi mu ta dala nekaj lekcij o tem, kako se je obnašal do Geri, s katero se je zbližal med pripravami na zaključno slovesnost olimpijskih iger. Zvezdnik je nekdanjo spajsico zapustil le po nekaj tednih in tudi sam se zaveda, da se do nje ni obnašal najlepše. "Izogiba se Victoriji in noče hoditi v lokale, kjer sta se včasih srečevala. Zamenjal je celo svojo najljubšo kavarno, samo zato, da je ne bi srečal," je povedal njegov prijatelj in dodal, da Russell dobro ve, da je bil nesramen do Geri.

Odkar se je ločil od Katy Perry, je britanski komik hodil že s kar nekaj ženskami, a kljub temu ne išče nič resnega, pravijo njegovi najbližji. "Hoče se samo zabavati," so razložili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.