Magazin > VIP
2334 ogledov

S Severino bo na sodišču obračunala tudi sinova učiteljica

Severina Facebook
Od pevke zahteva denarno odškodnino in ni edina …

Severina Kojić (48) ima v četrtek predvideno novo obravnavo na zagrebškem občinskem civilnem sodišču. Tokrat jo toži učiteljica njenega sina. Tožba je bila zaradi incidenta v šoli, ki se je zgodil oktobra 2019, vložena aprila lani. Učiteljica od pevke zahteva odškodnino v višini dobrih 9 tisoč evrov (70000 tisoč hrvaških kun).

Za Severino pa je to le ena izmed sodnih bitk. Na sodišču se še vedno bori s sodnico Lucijo Lasić in očetom svojega sina Milanom Popovićem. Po tem, ko je bila Lasićeva ena izmed sodnikov, ki so odločali, ali bodo skrbništvo nad njenim sinom dodelili Popoviću, je Severina ob začetku svoje turneje Magic Tour izrazila javno kritiko na njen račun. "Ne vem, zakaj se čudim, da se dogaja vse to s sistematičnim psihološkim posiljevanjem s strani očeta in institucije, ko pa na tej zemlji nimajo ženske in deklice sodne zaščite niti pri fizičnem posilstvu. Podobno posilstvo sem tudi sama doživela na župnijskem sodišču v Splitu, pri sodnici Luciji Lasić, ki mi v sodnem postopku želi odvzeti sina," je takrat po incidentu v šoli izrekla Severina in to se je tudi zgodilo, sodniki so Aleksandra dodelili očetu.

Lasićeva je kasneje od njenega primera lahko odstopila šele s pojasnilom, da je proti pevki zaradi zgornje izjave vložila civilno odškodninsko tožbo, v višini dobrih 2600 evrov (20000 hrvaških kun). 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice