Magazin > VIP
24 ogledov

S trgovino v Meki razjezila muslimane

Paris Hilton EPA
Paris Hilton je znana po svoji kontroverznosti in škandalih, zdaj pa ji je s svojim dejanjem uspelo razjeziti še celotno muslimansko skupnost.

Hotelska dedinja, ki razburja s posnetki seksa, rada krši zakon in se razkazuje na vsakem koraku, je po mnenju številnih muslimanov dokončno prestopila mejo s tem, ko se je v Meki, muslimanskem svetem mestu, odločila odpreti svojo trgovino.

Hiltonova je odprtje napovedala prejšnji teden: "Obožujem svojo prelepo novo trgovino, ki se je ravno odprla v nakupovalnem središču Mecca v Savdski Arabiji." Na Twitterju se je nad Paris takoj zgrnil plaz obtožb, prebivalci Savdske Arabije so izrazili ostro nestrinjanje in celo gnus proti poslovanju njenega podjetja. "Zgodovinske in religiozne stavbe v Medini se uničujejo, medtem ko Paris odpira novo trgovino v nakupovalnem centru Mecca" in "Paris Hilton odpira trgovino s torbicami v Meki? Svet je trenutno poln korupcije, naj me nekdo, prosim, pošlje na Mars," so bile le nekatere izmed ostrih izjav. To je sicer Parisina že peta trgovina v Savdski Arabiji in 42. po vsem svetu.

Potem ko ji je septembra uspelo užaliti homoseksualce, so zdaj nanjo jezni še muslimani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.