Magazin > VIP
7282 ogledov

Salome bi se za mizo skoraj zadušila

salome Planet TV
Riba, raca, rak. Tokrat je kuhal Rok Bohinc.

Kot tretji se je v kuharskem šovu Riba, raca, rak za štedilnik postavil komik in pisatelj Rok Bohinc, ki je svoje goste z menijem kar malo prestrašil. Za glavno jed je namreč naredil KONJ ČILI in vsi so se zbali, da bodo na krožnik dobili konja. Na srečo se je Rok držal recepta za čisto običajni chilli con carne, se pravi čili z mletim mesom iz svinjine in govedine. 

Še prej je gostom postregel z grško poslastico - feta sirom v listnatem testu z medom. David Amaro je pri Saši Lešnjek potožil, da mu pri predjedi niso bili všeč paradižniki, prav tako je povedal, da ne je tiramisuja, tokrat pa je razkril, da ne mara listnatega testa. Rok je bil razočaran tudi, ko je David poskusil sladico - čokoladno kremo z jagodami. Pevec namreč tudi čokolade ne mara ... In če so pred štartom šova vsi mislili, da bo treba navdušiti Salome, ki je znana kot dobra kuharica, so sedaj spoznali, da je David tisti z "izbranim okusom".

Glavna jed pa je vse navdušila, in to tako zelo, da so si vsi privoščila dva krožnika. Salome je bil Rokov čili sicer premalo pekoč, zato mu je dodala malo čilija v prahu. Ta ji je dal vetra ... "Potem sem morala sama dodati čili in sem se skoraj zadušila," je povedala, za mizo pa vzklikala: "Vode, vode. Vodo potrebujem. Kaj pa je tole? Moj bog. Kako to peče. Kaj sem si naredila ..."

No, voda Salome ni pomagala. Če se znajdete v isti situaciji, popijte jogurt ali mleko, pomaga tudi kruh.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • darefoks 12:34 14.junij 2023.

    cimprej nobene skode

  • kapibara 12:09 01.junij 2023.

    Nenade- moraš bolj počasi in manj jest..

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:00 01.junij 2023.

    David in Salome imata rada samo klobase z zenfom