Magazin > VIP
389 ogledov

Sandra Auer nam je pokazala svoja otroka

sandra auer Osebni arhiv
Sandra Auer pravi, da je družina njena oaza.

Sandra Auer ima polne roke dela. Še vedno namreč sodeluje s televizijo Net TV, pred nekaj dnevi pa je lansirala tudi svojo spletno stran spamatch.com, ki predstavlja neke vrste stičišče za ponudnike in stranke lepotnih storitev. Več o njenem novem podvigu najdete TUKAJ.

Ker je svojo poslovno idejo uresničila šele pred kratkim, jo mora Sandra lepotnim strokovnjakom in njihovim strankam šele predstaviti. Z gradnjo baze ima zato trenutno veliko dela, kar pa ne vpliva na njeno družinsko življenje.

Z Rokom Dajčmanom sta ponosna starša dveh otrok. Njuna hči Arabela je stara 4 leta, sinček Aljoša pa je dopolnil eno leto. "Po napornem dnevu je moja družina moja oaza. Urnik si prilagajam tako, da mi je čim lažje. Ko pridem domov, hočem biti samo mama in se jima popolnoma posvetiti," je za Žurnal24 povedala Sandra in dodala, da se njena otroka odlično razumeta. "Zelo se razumeta. Ko bi vi to videli! Arabela, ki je sedaj zelo zaščitniška, je bila na začetku sicer malo ljubosumja, kar ni nič nenavadnega, a je to obdobje že minilo.“

Komentarjev 5
  • nergač 15:57 10.julij 2016.

    Ir. K. , kaj ni kaj za pisat? Prilepiš riti pa imaš članek. Tole je pa za Žurnal že raziskovalno novinarstvo....

  • Žvižgač 13:40 10.julij 2016.

    Pa ta vrhunska zvezda utegne sploh lulati, ker na Žurnalu o tem nič ne pišejo? Kaj pa je z njeno zaprtostjo? A uporablja najnovejše diuretike, ker jaz ji svetujem samo branje takih prispevkov in bodo težav odpravljene.

  • micika 11:08 10.julij 2016.

    kaj pa njen sir,je tudi oaza??po njeni brendti je videt da ja