Magazin > VIP
31 ogledov

Sandra Auer ponujala fotografije otroka

Sandra Auer mediaspeed
Estradnica Sandra Auer je slovenskemu časopisu za plačilo 100 evrov ponujala fotografijo svoje hčerke Arabele.

Sandra Auer se očitno zgleduje po hollywoodskih zvezdnicah, ki fotografije svojega naraščaja mastno prodajo tablodiom, le da Sandra zanje ne bi dobila milijone dolarjev, temveč 100 evrov. Tolikšna je bila cena, za katero je fotografije svoje dvomesečne hčerke ponudila Slovenskim novicam. Sprva je zanje hotela 200 evrov, nato pa je ceno spustila na 100.

Kot pišejo na spletnem portalu slovenskenovice.si, jim je Sandrin izbranec Rok Dajčman v uredništvo poslal sporočilo, v katerem jim je ponudil ekskluzivni odkup fotografij hčerke. Dopisal je, da sta Arabelo "pripravljena postaviti pred objektiv za 200 evrov, odkupiti pa bi morali vsaj tri ali štiri fotografije." Nato sta se odločila, da ceno spustita ter da je njuna "zadnja ponudba 100 evrov na fotografijo". V uredništvu so sklenili, da ponudbe ne bodo sprejeli.

"Nisem prva, ki hoče plačilo"

Mi smo se za komentar obrnili kar na Sandro, ki je pisanje Slovenskih novic komentirala takole: "Mediji so pokazali interes, da bi radi videli fotografijo najine Arabele, zato sva sklenila, da če jo bova že pokazala, da naj ima ona kaj od tega. Kar so napisali je res, ampak se mi ne zdi prav, da so to objavili, saj je bila to stvar najinega dogovora z urednikom," nam je povedala mlada mamica in dodala: "Zato sem se odločila, da z njimi ne bom več sodelovala."

Sandra nam je v pogovoru še razložila, da to nič nenavadnega, da medij plača v zameno za fotografijo otroka estradnika. "Poznam veliko estradnikov in vem, kako se to dela. Nisem prva, ki je za fotografije svojega otroka hotela plačilo, vsi, ki so medijem dali fotografije svojih otrok, so imeli nekaj od tega." Sama je tako že našla ponudbo drugega medija, a o višini plačila noče govoriti. "To je poslovni dogovor, ki ga je treba spoštovati."

Komentarjev 12
  • millenium 09:59 10.junij 2012.

    Otroci medijsko prepoznavnih oseb bi morali ostati v zasebnosti staršev. Nekatere avše, dobesedno avše, se tega ne zavedajo in hočejo služiti na ta način... žalostno.

  • misona 18:10 09.junij 2012.

    Natalija in Rebeka sta imeni.Kdo je že Sandra Auer? ehh,ehh..

  • jur 17:34 09.junij 2012.

    Če je ona estradnica,pol so vsi estradnici.