Magazin > VIP
127 ogledov

"Sandra je lepa za znoret"

Miss Universe 2010
1/27
Žurnal24 main
Navdušenja nad novo miss Universe Slovenije sinoči marsikdo ni mogel skrivati. Med njimi sta tudi nekdanji "vesoljni" misici Tjaša Kokalj in Sabina Remar, ki je bila že od začetka prepričana v Sandro.

Sandra Marinovič, 178 cm visoka Trboveljčanka, sebe opisuje kot komunikativno, prijazno in skromno osebo. Prav gotovo pa najbolj izstopa njen širok nasmeh, s katerim je očarala prav vse. Od nekdanjih misic do članov žirije, ki so ji poveznili krono na glavo.

 

Dva člana komisije sicer stojita na realnih tleh in Sandri ne pripisujeta večjega uspeha na svetovnem izboru, so pa zato bolj optimistične njene predhodnice. Kaj so povedale o novi nosilki naziva miss Universe Slovenije, si oglejte v pripetem videoprispevku.

 

Ne stavijo le na lepoto

Ker se žirija že drugo leto ne odloča le na podlagi lepote in popolne postave, saj zmagovalko izbira tudi na podlagi igralskih ambicij, so prepričani, da bo Sandra v vsakem primeru znala dobro izkoristiti svojo lento.

 

Po končanem mandatu bo namreč odšla na trimesečno izobraževanje na prestižno filmsko šolo New York Film Academy, kamor se bo prav kmalu odpravila zdaj že nekdanja miss Universe, Mirela Korać. Lepotička nam je po predaji krone zaupala, kako se pripravlja na težko pričakovano šolanje. Preverite v zavihku video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.