Magazin > VIP
1670 ogledov

Sandra korak bližje selitvi v Kuvajt

Sandra Auer Facebook
Sandra Auer se eno leto po rojstvu hčerke s trebuhom za kruhom odpravlja v Kuvajt. Poleg novih začetkov nam je zaupala tudi marsikaj o svoji družinski sreči ...

Arabela je konec marca praznovala eno leto. Kako ste proslavili?
Proslavili smo v krogu družine in prijateljev v znani mariborski gostilni. Bilo je prijetno, saj Arabela že dva meseca hodi, tako da se je podila naokoli s tremi prijatelji približno enake starosti.

Ali že kaže kaj vašega in dedkovega talenta za nastopanje?
To se zdaj še težko opazi, se pa zelo rada nasmeji in pozira pred fotoaparatom. Je tudi izredno družabna in živahna, vsakega sprejme.

Kakšen dedek je Stojan Auer?
Oba z babico sta nora nanjo, vendar je ne razvajata, tudi mene nikoli ni, vsaj kar se tiče denarja. Sta pa popustljivejša kot midva z Rokom, privoščita ji tudi več sladkarij. Velikokrat izrazita željo, da bi jo pazila, midva z Rokom pa takrat čas izkoristiva za svoje opravke. Jaz za diplomo, ki jo pred odhodom vsekakor želim zaključiti.

Očitkov ne potrebuje

Že razmišljate o vrnitvi na medijsko sceno?
Ne, še vedno imamo v mislih tujino. Letalske karte so že kupljene, vendar o tem v medijih ne želim preveč govoriti. Oba z Rokom sva človeka, ki si od življenja želiva več, tako da se kmalu odpravljava v Kuvajt, kjer naju že čakajo razgovori za službo. Oba si želiva delati v svoji stroki, jaz torej v medijih. Za začetek se tja odpravljava za en mesec.

Gre Arabela tokrat z vama?
O tem ne želim govoriti, saj se hitro najdejo očitki ljudi, ki tega ne razumejo. Populacija v Sloveniji je tako zaprta, da mi marsikdo reče, da bomo kmalu prišli nazaj. Negativnih ljudi ne maram in ravno to je razlog, da se odpravljam v tujino. Tovrstni očitki se mi zdijo brez smisla. Imam visoke cilje in naredila bom vse, da jih dosežem. Ni treba poslušati ljudi, ki ne verjamejo, da v svojem življenju lahko dosežejo marsikaj. Samo zato, ker delam na televiziji, me ljudje ustavljajo celo v trgovini in širijo negativno energijo. Tega resnično ne potrebujem.

Se pravi, da vpliv medijev še traja, ljudje še niso pozabili vaše vloge v šovu Big Brother?
Uh, seveda, to še kar traja. Še vedno se najdejo ljudje, ki me v šali sprašujejo: 'Si jedla sir?', vendar me to ne moti. Jaz se le nasmejim in odgovorim, da sem ga jedla ali da ga nisem jedla (smeh).

Bi se kot mamica še enkrat odločili sodelovati v resničnostnem šovu?
Resničnostni šovi so zelo široko poglavje, ne bom rekla, da nikoli več, v Big Brotherja pa vseeno ne bi več šla, saj tako dolgo brez hčere in fanta ne bi zdržala. Glede na to, da v medijih  vsekakor mislim ostati, čeprav ne v Sloveniji, je vprašanje, kaj vse me čaka. Morda pa bom pri kakšnem resničnostnem šovu prisotna v ozadju.

Ob sebi ima sanjskega fanta

Ali s partnerjem Rokom že razmišljata o poroki?
Razmišljava že, vendar papirja za zdaj ne potrebujeva. Odlično se razumeva in iz dneva v dan vidim, da imam ob sebi svojega sanjskega fanta, takega, ki sem si ga vedno želela. Vsekakor oba veva, da se bo to v prihodnosti zgodilo. Osebno si želim zelo tradicionalno poroko z veliko svati, za to pa je treba privarčevati. Vse ob pravem času, trenutno se nama to ne zdi potrebno.

Že razmišljata v še enem otroku?
Glede na to, da imava zlatega otroka, o tem razmišljava že ves čas. Vsak, ki me sreča, vpraša, kaj delava, da je otrok tako priden. Redko joka, le smeji se. Čudežni otrok je že od vsega začetka in z Rokom si ravno zato želiva še enega, saj ne poznava neprespanih noči in neke živčnosti, le veselje. Res verjamem v to, da se energija staršev prenaša na otroka. Zlata je, vendar se še ne bova odločila za drugega otroka, saj imamo trenutno pred seboj druge načrte in cilje. Nekoč pa vsekakor.

Komentarjev 4
  • Oseba_ 15:30 07.april 2013.

    očitno ji pašejo arabske dežele ? :-)

  • Oseba_ 15:29 07.april 2013.

    v kuvajt !??! in ime je ARABela ...aha, že razumem :-)

  • Ronald Reagan 12:17 07.april 2013.

    Ja, žal bomo zaradi srbske-mafijske prevlade morali pravi Slovenci v izgnanstvo.Pa kaj, naj jo imajo Srboslovenijo...