Magazin > VIP
22653 ogledov

Sanjski moški: Ta kandidatka se z mesenimi užitki ukvarja profesionalno

Sanjski moški Instagram
Sanjskega moškega navdušila s svojim poklicem.

Sanjski moški ima letos res bogat izbor lepotic, nekatere pa so ga že pritegnile tudi s svojo zanimivo osebnostjo in poslanstvom. Med njimi je zagotovo 26-letna Maja Grintal, sicer trenerka košarke, ki pa se profesionalno ukvarja s seksologijo. Blaža je njeno zanimanje tako pritegnilo, da jo je kar dvakrat povabil na pogovor, med katerim mu je razložila malce več o raziskovanju sebe ter ženskega in moškega telesa ter duše.

Maja pa svoje znanje deli tudi s tečajniki, vodi namreč 4-tedenski tečaj Spoznaj svoj užitek, na katerem predava o različnih jezikih ljubezni, moških in ženskih energijah, masaži prsi, o tem, kako seksualna energija kroži, kako prebuditi in sprostiti točko G, razkriva nove načine samozadovoljevanja in še mnogo več. 

Zelo aktivna pa je tudi na družbenih omrežjih, kjer širi svoja znanja s področja spolnosti in ima svoj profil na erotični platformi Only Fans. 

Komentarjev 10
  • lojs 17:55 10.oktober 2022.

    ja, res zanimivo, zakaj vse folk ne troši svojih soldov ... se pa, res ne vem zakaj, čudim, kako so nekateri uspešni, le s čim se ukvarjajo ... večjo neumnost prodajaš, bolj si lahko uspešen ... ta njen tekst bi ...prikaži več lahko prevedli "bebci ostanite bebci, mi služimo na vaš račun" ... le v kateri šoli prideš do takšnega poklica? ... potem pa še taka zastonj promocija ... naivci

  • Avatar pantani
    pantani 15:14 10.oktober 2022.

    "Sanjski moški ima letos res bogat izbor lepotic", ahahahahahaha,večje bedarije še nisem prebral!!!

  • vilko8 13:59 10.oktober 2022.

    pogledaš faco in vidiš, da gre za židinjo.....kako tipično....nameščena s strani židovske elite...

Sorodne novice