Magazin > VIP
38 ogledov

Schwarzi: Našel si bom 20-letno ljubico

Arnold Schwarzenegger Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger se očitno ni preveč vznemirjal glede tega, kako bo njegova afera z gospodinjsko pomočnico vplivala na njegov zakon z Mario Shriver.

Igralec Arnold Schwarzenegger je lani poskrbel za enega najodmevnejših škandalov leta, ko je v medijih odjeknila novica, da je pred leti varal svojo ženo Mario Shriver z njihovo gospodinjsko pomočnico Mildred Patricio Baena, s katero ima tudi nezakonskega otroka. Vendar pa se zvezdnik očitno ni kaj preveč obremenjeval s tem, kako bo to vplivalo na njegov 25-letni zakon z Mario,  in je bil prepričan, da mu bo oprostila nezvestobo. "Mislim, da se bo na koncu vse dobro izteklo. Če pa se navsezadnje le ločiva, si bom našel 20-letno ljubico in užival z njo,“ naj bi arogantni zvezdnik tedaj zaupal svojemu prijatelju, poroča Newsweek. Igralec naj bi sicer tudi zavrnil Marijino prošnjo, da bi se potrudila rešiti zakon z zakonskim svetovanjem, ki se ga je udeležil le enkrat samkrat.

Schwarzi pa navsezadnje ni ostal le brez žene, temveč so se skrhali tudi odnosi z njegovimi otroki. Njegov sin Patrick se je celo odpovedal njegovemu priimku in prevzel materinega. "Arnold zdaj živi popolnoma sam v hiši s fotografijami in spominki iz preteklosti,“ je še dodal njegov prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.