Magazin > VIP
39 ogledov

Scout Willis: "Sovražim svoje starše"

Scout Willis FameFlynet
Scout Willis, hčerka Demi Moore in Brucea Willisa, je pred kratkim s pomočjo Twitterja pritegnila veliko pozornosti. Na svojem profilu je namreč objavljala negativna sporočila, med drugim je zapisala, da sovraži svoje starše.

Dvajsetletna hči Brucea in Demi je javnost nedavno šokirala s pisanjem na Twitterju, kjer je med drugim zapisala: "Sovražim kapitalizem, tako kot sovražim svoje starše. A oboje mi dobro služi." Ter: "Sinoči me je Terry Richardson hotel po*****, a mu nisem pustila. Namesto tega me je lahko fotografiral zgoraj brez." Zapisala je tudi: "Razmišljala sem o samomoru."

Scout je s tviti šokirala mnoge, dobila pa je tudi pravo mero pozornosti, kar je bil prvotni namen teh zapisov. Pred dnevi je namreč priznala, da je bilo vse skupaj le del šolskega projekta in da so tviti izmišljeni. "Tviti so bili del šolske naloge, zato so se Scout in njena sošolca odločili, da izdelajo lažni Twitter profil, kjer so z lažnimi tviti preizkušali javnost," je sporočila tiskovna predstavnica Demi in Brucea. Dodala je, da so Twitter profil @bougepunk že izbrisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.