Magazin > VIP
54 ogledov

Se je Clooney naveličal tudi Stacy?

GEorge Clooney, Stacy Keibler Fame Flynet
Pojavile so se govorice, da naj bi se George Clooney in Stacy Keibler razšla.

Videti je bilo, da se je znani hollywoodski samec George Clooney končno ustalil ob plavolasi lepotici Stacy Keibler, zatem ko je parček skupaj preživel poletje na njegovem domovanju ob jezeru Como v Italiji, spoznala pa sta tudi starše drug drugega. Zdaj pa je britanski Sun sprožil govorice, da se je slavni parček razšel. Nekdanja rokoborka naj bi namreč svojim prijateljem razkrila, da je med njima konec. "Povedala je, da bi bil George rad spet sam in se nima nobenega namena poročiti,“ je razkril njen prijatelj ter dodal: "Stacy je upala na dolgotrajno zvezo, vendar se je George v zadnjih tednih odmaknil od nje.“ Igralčev tiskovni predstavnik je sicer zatem zanikal Sunove govorice in jih označil za popolno izmišljotino.

Clooney je sicer znan kot velik šarmer s precej obsežnim seznamom slavnih ljubimk. Med drugim so mu posteljo grele igralka Kelly Preston, odvetnica Celine Balitran, britanska manekenka Lisa Snowdon, natakarica Sarah Larson in voditeljica Elisabetta Canalis. Enkrat in edinkrat pa je zakorakal pred oltar z igralko Talio Balsam leta 1989. Zakon je trajal štiri leta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.