Magazin > VIP
23298 ogledov

Še nikoli objavljene fotografije: Archie kopija princa Harryja

harry, meghan markle Profimedia
Tudi v ZDA so jima za petami paparaci ...

Čeprav sta Meghan Markle in princ Harry po uradnem izstopu iz britanske kraljeve družine, marca javno spregovorila o marsikateri podrobnosti in nepravilnosti, ki se dogaja na britanskem dvoru, svoje mlade družine ne izpostavljata več. Tako svet že kar nekaj mesecev ni videl njunega 2 leti in pol starega sinčka, par pa v obraz javno tudi še ni pokazal njegove sestrice Lilibet, ki se je rodila to poletje.

A očitno tudi v ZDA nimata miru pred paparaci, tako so v javnost pricurljale fotografije, na katerih še noseča Meghan v naročju nosi malega Archija, ki je na las podoben svojemu modrokrvnemu očku. Fotogtrafije so bile verjetno posnete spomali. 

Kljub temu da sta Harry in Meghan dvor zapustila v želji po bolj mirnem in intimnem življenju, pa sta se za kontroverzni intervju z Oprah, ki je dvignil veliko prahu, tako v medijih kot med člani britanske kraljeve družine, odločila ravno v času Meghanine nosečnosti, ko bi vojvodinja verjetno potrebovala največ miru, ne pa boja s kraljevo družino preko medijev. Očitajo pa jima tudi sodelovanje z Netflixom, s čimer naj bi kraljevi družini zabodla nož v hrbet, saj je ravno Netflix avtor razvpite serije Krona, ki govori o najbolj kontroverznih trenutkih britanske kraljeve družine in jo spremlja cel svet. 

Komentarjev 2
  • bi_ba 08:41 06.oktober 2021.

    Te fotografije so bile pred meseci objavljene že čisto povsod. Aja, za klike vam gre.

  • leonardo 07:43 06.oktober 2021.

    Po naslovu sodeč sem videc. Te fotografije sem videl že nekaj mesecev nazaj!