Magazin > VIP
110 ogledov

Še televizijski matičar je bil presenečen nad njuno strastjo

Mirela Lapanović, Mili, Parovi
1/4
YouTube
Tako strastno sta se Mirela in Mili poljubila pred matičarjem, ki ju je poročil v šovu Parovi.

Navidezna poroka ali ne, Mirela in Mili med 'ceremonijo' nista skrivala, kako zelo strastna sta eden do drugega. Ko ju je matičar vprašal, če vzameta eden drugega za moža oziroma ženo, je Mirela odgovorila prva: "Seveda." Mili pa je takoj za njo odgovoril, da jo 100-odstotno vzame, jo zgrabil in jo vroče poljubil. Nad njuno strastjo je bil, sodeč po videu, presenečen tudi matičar.

Šele kasneje, ko sta si Mirela in Mili nadela poročne prstane, je matičar izrekel slavni stavek "Zdaj lahko poljubite nevesto". No tu, pa je bila Mirela tista, ki je Milija zgrabila in ga ponovno strastno poljubila.

In čeprav je Mirela za naš portal povedala, da samo za šov ne bi oblekla bele poročne obleke, so jo očitno prepričali v nasprotno. Dvomimo, da si je zamislila takšno poroko, kjer se je poročilo kar pet parov, za nameček pa ji je bil še prstan malo premajhen in se je moral Mili dobro namučiti, da ji ga je nadel.

Komentarjev 5
  • patron 14:59 14.junij 2017.

    danes jo je klical v live v tajni sobi in moledoval za svojo kraljico , se je slišalo del pogovora, nato so izključili..... hahaaaaaaaa

  • KOJAK 13:42 14.junij 2017.

    Ma s tem vatusi govedom si že dolgočasna....

  • patron 11:28 14.junij 2017.

    hahaha, pišam od smeha, ..... bebči laharnar pa v obupu čaka svojo kraljico, da se konča ta srbska budalaština......