Magazin > Odnosi in prosti čas
2661 ogledov

Šentjurski gasilci si zaslužijo velik aplavz

šentjurski gasilci
V teh težkih časih so s tem videom marsikomu na ustnice narisali nasmeh.

Članice in člani PGD Šentjur so združili moči in zaplesali na pesem Jerusalema, ki je postala velik plesni in tudi spletni hit. Na Youtubu je vedno več posnetkov plesnih izzivov na to koreografijo, in to iz različnih kotičkov sveta – sedaj tudi iz Šentjurja.

Treba je priznati, da so se fantje in dekleta zelo potrudili in uporabili celo posebne učinke. 

"Opazili smo, da se je tega plesnega izziva v tujini lotilo že več drugih poklicnih skupin – letalska osebja, zdravniki – in ko so nas dekleta izzvala, nismo mogli odkloniti. Kot pravi gasilci, nismo rekli ne,“ je za naš medij povedal Denis Kukovič.

Že same vaje so predstavljale izziv, saj so, ker se jim ni uspelo zbrati na isti dan, vadili po skupinah. "Vadili smo štirikrat, en dan smo nato posvetili pripravi scene, štiri ure pa smo snemali,“ še pravi Kukovič, ki je za naš portal tudi razkril, da je bil snemalni dan zelo turbulenten. Zmotila jih je namreč sirena … "Nismo vedeli, ali bomo video lahko posneli, saj smo imeli dve uri pred terminom intervencijo. A vrnili smo se še pravi čas.“

Odziv na video je zelo pozitiven. "Mislim, da smo naredili dobro promocijo tudi za ostala gasilska društva po Sloveniji. Naš namen je bil sicer predvsem ta, da malo poživimo te težke čase in razširimo pozitivno energijo,“ za konec še pravi član PGD Šentjur.

 

Komentarjev 2
  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 16:31 24.oktober 2020.

    Vsa čast gasilkam in gasilcem,ampak tole je brez veze.Če hočejo 5 minut slave naj zažgejo gasilni dom in ga naj potem takoj pogasijo!! 🤣

  • Avatar ovca
    ovca 09:04 24.oktober 2020.

    Bravo fantje in dekleta ❤️👍🙂