Magazin > VIP
16 ogledov

Sestri Julie Roberts ni bilo lahko

Julia Roberts FameFlynet
Polsestra Julie Roberts, Nancy, trdi, da se je zaradi svoje slavne sestre ulegla pod nož.

"Težko je živeti v družini s samimi lepimi ljudmi,“ je izjavila mlajša sestra slavne Julie Roberts, Nancy, ki je vedno stala v senci svoje lepe in slavne sestre. Tudi zato je padla v depresijo in se tolažila s hrano, kar se je poznalo na njenem telesu.

Zaradi odvečne teže se je iz nje norčevala celo Julia, ki je ni hotela vzeti s sabo v Hollywood. Njene besede so jo tako prizadele, da se je 37-letnica odločila za operativni poseg. Leta 2012 je najela kredit in si plačala zmanjšanje želodca.

Odnosi med Nancy in Julio se sicer še vedno niso otoplili. To se je pokazalo tudi pred kratkim, ko je Julia „špricala“ Nancyjino poroko. "Julia je prepričana, da Nancy mož izkorišča,“ je povedal vir in izdal, da je Nancyjin mož delal v restavraciji s hitro prehrano. Ko je Nancy začela delati v produkcijskem oddelku seriji Glee, pa je dal odpoved. "Julia ni prišla na poroko, ker se boji, da jo bo sestra prosila za denar,“ je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.