Magazin > VIP
3261 ogledov

Severina se je javila iz svojega doma, danes se govori o tej podrobnosti v ozadju

severina Dan uživo
Le redki vedo, zakaj je ta fotografija pomembna.

Severina, Hristina Popović in Predrag Ličina so se v živo oglasili v oddajo Dan uživo in se pogovarjali o sovražnem govoru.

Hrvaška pevka, Hristina in Goran Bogdan so skupaj namreč nastopili v videospotu v okviru kampanje proti sovražnem govoru, ki jo je lansirala bosansko-hercegovska revija Buka.


"Človek nikoli ne postane imun na sovražni govor. Ta reklama se bori proti tistim, ki svoje osebne frustracije, jezo in bes filtrirajo skozi žaljenje. Glede na sovraštvo in vse, kar sem doživela, imam srečo, da sem po mami. Njena družina zna takšne stvari obrniti na šalo. Kot bi rekel moj dedek – iz življenja se je treba norčevati. Treba se je družiti z dobrimi ljudmi,“ je povedala Severina.

Zanimiv pa ni bil le pogovor, ampak tudi fotografija, ki je stala ob Severina. Na njej je s sinom in Miki Miško. Ta posnetek je bil objavljen tudi na pevkinem profilu na Instagramu, a ji je sodišče naložilo, da jo mora z družbenih omrežij umakniti, tako kot tudi vse druge otrokove fotografije. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.