Magazin > VIP
8977 ogledov

Shiloh se je dolgo grizla v jezik, sedaj bo spregovorila

Shiloh Jolie Pitt Profimedia
Tega še zlasti njena mama ne bo vesela.
Ločitev igralcev Angeline Jolie in Brada Pitta je bila umazana. Par se ni mogel dogovoriti glede skrbništva in Angelina se je svojega bivšega lotila z vsemi topovi. Mediji so bili polni zgodbic o Bradovih težavah z opojnimi snovmi, ki jim jih je prodajala zvezdnica.

Pitt je pretekle napake priznal in šel na zdravljenje, a Angie mu je še vedno oteževala dostop do otrok, ki jim to menda ni bilo prav nič všeč.
angelina jolie, shiloh Magazin Angelina razkrila žalostno zgodbo za imenom svoje hčere
Shiloh naj bi od ločitve dalje pisala dnevnik, ki bi ga sedaj menda rada izdala v obliki knjige, poroča Woman's Daily. "Tako dolgo se je grizla v jezik. Že nekaj mesecev si želi o tem spregovoriti. Vsem bi rada povedala, kako močno otroci pogrešajo Brada in da si želijo, da bi bil spet del njihovih življenj,“ je vir povedal omenjenemu mediju. 

14-letnica menda upa, da bi njena mama, če bo spregovorila, spoznala, da je naredila napako. 

Ali bo knjiga ugledala luč sveta, je vprašljivo. Shiloh je namreč ne bo mogla izdati brez privoljenja staršev. Bi se pa zagotovo izjemno dobro prodajala …

Brad in Angie imata poleg Shiloh še pet otrok, Maddoxa (18), Paxa (16), Zaharo (15), Knoxa Leon (11) in Vivienne Marcheline (11).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.