Magazin > VIP
894 ogledov

Si je Ksenija Kranjec v šovu poskušala prerezati žile?

Ksenija Kranjec Youtube
Ksenija Kranjec je šov Parovi zapustila prostovoljno. Pravi, da ni vedela, v kakšen šov se je spustila.

Ksenija Kranjec je v srbski šov Parovi vstopila konec decembra in mislila, da bo čez en teden že doma … V Slovenijo pa se je vrnila šele pred nekaj dnevi, ko je šov zapustila prostovoljno, in to kljub visoki denarni kazni. Več o šovu, razlogih za odstop in zakaj je imela nekaj dni povito roko, kar je močno prestrašilo njeno mamo, lahko preberete v intervjuju.

Zakaj ste se odločili za nastop v srbskem šovu Parovi?
Ker so me povabili in mi ponudili dober honorar.

Zakaj so vas povabili?
Ne vem, ko so me klicali, so rekli le, da se o meni govori tudi v Srbiji.

Ste vedeli, v kakšen šov se spuščate?

Pojma nisem imela, saj tega šova zaradi pomanjkanja časa nisem gledala. Vedela sem le, da se tam dogajajo norije. Ljudje so obsojali moje vedenje v Big Brotherju – še sanja se jim ne, kaj počnejo v srbskih šovih …

Bi šli v šov, če bi vedeli, v kaj se spuščate?
Bi, saj so se v pretekli sezoni morali držati pravil. Zaradi nasilja in žaljenja so bili takoj diskvalificirani, tokrat pa je bilo njihovo pravilo to, da ni pravil.

Kaj si od nastopa v Parovih obetate? Ste dobili že kakšne ponudbe?
Vem le to, da imam veliko oboževalcev iz Srbije, Črne gore, Makedonije … Balkanci so čisto ponoreli. Tega sploh nisem vedela. Naredili so „fan page“, na Instagramu sem dobila več kot 4000 novih sledilcev.

Vaša mama je bila zaradi vas zelo zaskrbljena. Je imela razlog?
Ni bilo razloga. Morda sem v šovu malo pretiravala. Mama ni vedela, kaj se dogaja, ko me je videla s povito roko. Nisem si žil rezala. Z roko sem v jezi razbila steklo. Bili smo živčni zaradi kazni, izolacije … Psihično je zelo naporno, zato so se nekateri namenoma ranili.

Kako ste gledali na nasilje v šovu?
To, da se prepiramo in žalimo, se mi ne zdi nič takšnega. Sem pa doživela nekaj hujšega, a o tem ne smem govoriti.

Zakaj ste izstopili?
Vem, da bi prišla do finala. To so mi tudi namignili. Za razliko od drugih pa me to ni dvignilo, ampak potrlo. Pogrešala sem družino in poletja nikakor nisem želela preživeti v šovu.

Zakaj ste očeta prosili, naj najame odvetnika?
Da bi iz šova lahko izstopila brez kazni. Ko sem spoznala, da bom v Parovih ostala tudi, če ne mignem s prstom, sem hotela domov. Niti enkrat nisem bila nominirana, zato sem se začela na glas pritoževati, da hočem ven.

Zagrožena kazen je 20 tisoč evrov. Boste plačali?
Da.

Kaj se je z Nikolo dogajalo med rjuhami?
Nič takšnega. Če ste opazili, se je o vsakem govorilo, da je seksal. Vse za šov. Z Nikolo sva se le božala in poljubljala. Seksa ni bilo že nekaj mesecev.

Kako se bo po vašem mnenju Mirela odrezala v šovu?
Drugih ne bom komentirala.

Komentarjev 1
  • pips 15:28 08.avgust 2022.

    normalno da nije.