Magazin > VIP
102824 ogledov

Skrbno varovana družinska skrivnost Nataše Pirc Musar

Nataša Pirc Musar instagram
V času predsedniške bitke je bil to zagotovo eden izmed najprijetnejših dogodkov.

Po objavah sestre Nataše Pirc Musar, Tanje Pirc Robič lahko sklepamo, da je pred kratkim stopila v zakonski stan. Naj spomnimo, da smo lahko Tanjo pred dvema letoma spremljali v šesti sezoni oddaje Masterchef Slovenija, kjer sicer ni okusila slasti zmage, a se je vseeno več kot odlično izkazala.

Sestri poleg ljubezni druži še veselje do kuhanja, saj tudi Nataša zelo rada poprime za kuhalnico. Nad kuhanjem naj bi ju, kot izvrstna kuharica, navdušila mama, ki še danes rada pove, kaj in kako je treba kaj pripraviti ter tako svoje bogato kuharsko znanje še vedno prenaša na Natašo in Tanjo.

Tanja je v zakonski stan stopila pred dobrim mesecem in ob tem na svojem Instagram profilu delila poročno fotografijo. Na fotografiji je med drugimi tudi Tanjina sestra Nataša s soprogom.

 

Komentarjev 4
  • Naklonsky 09:01 27.oktober 2022.

    Brez veze. Očitno je v tej familiji to edina pozitivna lastnost.

  • ico8 17:09 26.oktober 2022.

    Muuuuu, muuuuuu, muuuuuu...

  • Pepe007 14:00 26.oktober 2022.

    Kako naključje, da je Žurnalu par tednov pred drugim krogom volitev, ko se nič ne dogaja, uspelo "izbrskati" "skrbno varovano" družinsko skrivnost kandidatke in jo spraviti na prvo stran svojega medija. Ne moreš verjeti ...