Magazin > VIP
35 ogledov

Slavni auerizmi

Sandra v akciji. (Foto: Pop TV) Žurnal24 main
Sandra Auer zagotovo zna poskrbeti, da se govori o njej. Lahko že govorimo o "auerizmih"?

Mariborčanka Sandra Auer, hči Stojana Auerja, si v oddaji Big Brother ustvarja zanimivo medijsko podobo. Njeni "auerizmi" pa postajajo vse popularnejši. Tako njeni izjavi Si jedla sir? lahko dodamo seveda še njeno razlago "uročenosti". Svetlolaska se je na moč razburila, ker ji Ines ni verjela, da uroki obstajajo. "S tem se ni za špilat," je izjavila Sandra in dodala, da ima narejeno "stokratno zaščito", ker je videla "stvari, ki jih ni." Uročil naj bi jo moški, ki si je je želel, a ni mogel biti z njo.

Sandra je nato vesoljnemu svetu tudi razložila, da je bila njena družina nekoč "prva v državi" in da je bil njen oče v času predvajanja oddaje Poglej in zadeni po pomembnosti daleč pred predsednikom.

 

Posnetka njenega govora si na YouTube sicer ni mogoče več ogledati, saj je Pro Plus zahteval umik zaradi avtorskih pravic, vendar se bo o njenih izjavah zagotovo še govorilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.