Magazin > VIP
22975 ogledov

Slovenska pevka pokazala seksi ritko

Kataya
1/3
osebni arhiv
Pevka je na morju s ponosom pokazala rezultat napornih treningov. Bravo!

Kataya se je s svojim dragim odpravila na lepše, kjer pa z veseljem posname tudi kakšno fotografijo. Seveda smo pri Katayi vajeni, da so fotke vedno zapeljive. In tudi zdaj so. Svojo postavo, predvsem pa zadnjico je z veseljem nastavila fotografskemu objektivu in fotografije objavila na družbenih omrežjih.

Vemo, da Kataya pridno trenira in da se zdravo prehranjuje. "Treniram redno, a mi čas ne dopušča, da bi trenirala zelo intenzivno. To pride na vrsto zdaj, po dopustu," je za Žurnal24 povedala pevka, ki je pred kratkim posnela novo pesem Suave, kjer je zapela tudi v španščini.

Kataya je povedala, da sta pesem Suave 'zakuhali' trije Argentinci, ki so jo tudi povabili v studio. "Da je pesem španska sploh nisem vedela, dokler nisem prišla v studio k Argentincem. Ker ne govorim špansko, sem si besedilo na list papirja zapisala po sistemu 'piši, kao što govoriš'. Zdi pa se mi, da se lahko špansko hitro naučimo, glede na to, da smo bili obkroženi z mehiškimi telenovelami in imamo določene fraze že v ušesu," je povedala zgovorna pevka in doda, da s španskim jezikom ni bilo večjih težav: "Producenta sta pohvalila mojo pohvali, tako da ... Mogoče pa nekoč posnamem kar celo pesem v španščini!"

Komentarjev 6
  • matermila 11:57 16.julij 2017.

    Ka to je una ,ki se tak glupo smeji?

  • sasquatch 11:49 16.julij 2017.

    "nije lice dalo što je dupe obećalo"

  • Avatar roksa
    roksa 10:51 16.julij 2017.

    ...vsekakor za ponucat...