Magazin > VIP
105 ogledov

Slovenski zajčici ponujali denar za seks

Erotika 69 2012 Saša Despot
Vroča Amanda Šabič je pozornosti deležna kjerkoli se pojavi, včasih pa gredo nekateri predrzni gospodje tudi predaleč.

Amanda Šabič je konec tedna kot hostesa delala na sejmu Erotika 69 , kjer je bila deležna veliko pozornosti, tudi takšne nezaželene v obliki nespodobnih povabil. "Nekateri moški se ne znajo lepo vesti. Ne razumejo besede ne, vendar moraš biti vseeno vljuden, ker si konec koncev v službi. Ponudili so mi tudi denar za seks. Vendar to pri meni ne pride v poštev, nikoli. Moj fant mi je čisto dovolj (smeh)," se zna iz neprijetnega dogodka pošaliti Amanda.

Sicer pa si je lepotička kljub delu odtrgala nekaj trenutkov za ogled sejma: "Ogledala sem si stojnico s kondomi, kjer so imeli okoli tisoč vrst različnih kondomov, zanimivo je bilo videti tudi seks v živo in podelitev zlatega stojana, najbolj pa so me razvneli dragi avtomobili. Zdi se mi zanimivo in vsekakor vredno svojega denarja."

Komentarjev 7
  • Marko Slovenia 16:54 19.december 2012.

    slovenceljni in vrhunci foušije :) ima pač fanta, sprijaznite se. Če pa ga ima zaradi dragega avtomobila, je pač zobček koleščka (ki ga mogoče sama nima) v dobi kapitalizma. In nenazadnje je to njena odločitev/pravica!!!

  • mr_izi 15:55 19.december 2012.

    Po mojem nima fanta, ali pa ko sexata na katero drugo misli!!

  • mr_izi 15:54 19.december 2012.

    dejte no dejte, še s palco bi se jo POGOJNO dotaknil, da bi ji denar ponujal za sex, bi pa to bilo kot Neverland. ta ki ji je denar ponujal, je pa res v krizi al pa neumn!