Magazin > VIP
112063 ogledov

Smrt Roberta Erjavca: Špela Jereb pred kamero s solzami v očeh

špela jereb Pop TV
Slovenija ovita v črnino. V petek nas je zapustil Sašo Hribar, v nedeljo še Robert Erjavec.

Črni dnevi. Slovenija se je morala posloviti od dveh legend, ki sta nas mnogo prezgodaj zapustili. V petek je odjeknila vest, da je umrl Sašo Hribar, odziv na njegovo slovo je bil ogromen, v nedeljo pa je za vedno oči zaprl radijski voditelj in napovedovalec vremena na POP TV, Robert Erjavec.

Včeraj je Vreme na POP TV odvodila Špela Jereb. Vidno pretresena je zadrževala solze. "Tako rad si imel vreme. Spremljal si vse vremenske aktivnosti in nam pridno pošiljal slike in videe, čeprav tisti dan sploh nisi bil na planu za delo. Vreme si preprosto živel in tako si se tudi poslovil. Na nebu si prižgal svojo zvezdo. Hvala, da si bil naš mentor in prijatelj in hvala za vse svoje nasmehe od vseh nas. Jane, Katje, Roka, Aleša in Luke," je povedala gledalcem.

Med prvimi, ki so se na družbenih omrežjih poklonili Erjavcu, je bila Jana Morelj, ki na POP TV prav tako napoveduje vreme. "Naš večni šaljivec in dobrovoljček. Koliko smeha, koliko energije ... vedno pripravljen pomagati. Dragi Robi, pustil si nas v šoku in brez besed. Tvoj gromki glas bo za vedno odmeval v maski, desku in po hodnikih. Hvala ti za vse, srce zlato. Najrajši te imam. Poljub za mavrico. Tvoja Janis."

Nekdanja voditeljica oddaje 24UR,Tamara Vonta, pa je dejala: "Ko v nedeljo udari še ena žalostna novica, še eno slovo krasnega človeka. Še eno zaustavljeno srce. Robi, spodaj si jih opazoval, oblake, napovedoval kaplje, snežinke in sončne žarke, zdaj si med njimi ... tako si predstavljam in tako upam, da se zdi nepravičnost življenja manjša."

Poklonil se mu je tudi premier Robert Golob: "Življenje je nepredvidljivo, zato moramo ceniti vsak trenutek, ki ga imamo. Odšel je še en radijski in televizijski ustvarjalec Robert Erjavec, eden najbolj prepoznavnih obrazov POP TV. Iskreno sožalje družini in sodelavcem."

Tudi voditelj Sveta na Kanalu A, Gregor Trebušak, za Roberta najde le lepe besede: "Nisem ga videl slabe volje. V garderobi sva se vedno kaj pošalila, vedno je vedel, kako je z gobami pa naravo nasploh, z življenjem, družbo … Bil je razgledan, umirjen, nasmejan … in zdaj ga ni več. Robi, manjkal boš! A verjamem, da je tam nekje za take ljudi vedno sonce!"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 55
  • libris5555 20:24 11.september 2023.

    Bil je prijeten vremenar, vedno nasmejan, njega bomo zelo, zelo pogrešali. Počivaj v miru.

  • Anja1956 13:13 11.september 2023.

    Vsi ga bomo pogrešali, posebno mi za šankom !

  • Plavi-mil 11:13 11.september 2023.

    Razni Milkoti in njemu podobni, prosim, za dokaz, da sta bila OBA CEPLJENA.