Magazin > VIP
34167 ogledov

Šov Ljubezen po domače bomo odslej spremljali z drugimi očmi

tanja postružnik koren Mankica Kranjec
Čestitke!

Kot kaže, bomo dobili še enega resničnostnega otročička. Po Jaki Hafnerju, ki se je zagledal v bratovo kandidatko, in čebelarju Damjanu Šalamunu, ki ga je osvojila Barbara, ki se je v šov prijavila kar dvakrat, je oddaja veliko ljubezen prinesla še dvema udeležencema.

Njena.si piše, da bosta še ta mesec otroka dobila udeleženca te sezone, ki sta se v šov prijavila, da bi osvojila srce Poptevejevega kandidata oziroma kandidatke. Za koga gre, niso razkrili. Očitno bo treba do konca šova imeti oči na pecljih ... V preteklih sezonah se je namreč že zgodilo, da so se ljubezni željni kandidati med seboj obiskovali. Je tako preskočila iskrica?

Najnovejše dogajanje v šovu si lahko pogledate TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:55 14.oktober 2021.

    Bravo njena.si za novico leta! Ena je noseča, samo se se še ne ve katera. Raziskovalno novinarstvo na višku ali pač vse v imenu denarja, pop tv časti reklamo.

  • Ingrid_Travis 16:12 14.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦