Magazin > VIP
104 ogledov

Spregovorila nezakonska hčerka kneza Alberta

Jazmin Grace Grimaldi Profimedias
Jazmin Grace Grimaldi, nezakonska hčerka monaškega kneza Alberta, je dala svoj prvi intervju.

"Pripravljena sem deliti svojo zgodbo,“ je v svojem prvem intervjuju za Harper’s Bazaar povedala 23-letna Jazmin Grace Grimaldi, nezakonska hčerka monaškega kneza Alberta.

Jazmin je rezultat razmerja, ki ga je imel Albert z natakarico Tamara Rotolo iz Kalifornije. Po dolgem sodnem sporu je Albert hčerko priznal, a Jazmin kljub temu nikoli ni imela pravice do monaškega prestola.

Jazmin je odraščala v ZDA. Svojega očeta je spoznala v Monaku, ko je bila stara 11 let. "Želela sem ga spoznati, z njim vzpostaviti odnos. Hotela sem, da bi on spoznal mene,“ je povedala mladenka in dodala, da je do tistega dne v svojem življenju pogrešala očetovski lik, po tem snidenju pa se je to spremenilo, saj imata z Albertom čudovit odnos.

Albert je sedaj poročen s Charlene, s katero ima dvojčka. Jazmin je odnos z mačeho opisala kot "topel“, o bratcu in sestrice pa je izjavila, da je rada starejša sestra. "Imata prelepe modre oči in dobre manire,“ je o malem Jacquesu in mali Gabrielle še pripomnila 23-letnica.

Še bolj kot nad očetom in mačeho pa je Jazmin očarana nad svojo pokojno babico, igralko Grace Kelly, saj tudi sama sanja o karieri v šovbiznisu. "Ko sem bila še majhna, mi je mama pokazala njeno fotografijo. Takrat se še nisem zavedala, kakšna ikona je bila. Ljubim posnetke, na katerih je razigrana in sije od sreče.“

Jazmin pa se ne zanaša na svoj slavni priimek, ampak trdo dela za uspeh. Je namreč poklicna operna pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.