Magazin > VIP
16631 ogledov

Srbi poklicali Mirelo: To jih je v joku prosila in rotila

Mirela Lapanović
V joku povedala, kaj se je dogajalo in prosila, da je ne kličejo več.

Mirela Lapanović se je preko telefona javila v oddajo Spoznajte pare (Upoznajte Parove), v kateri je bil gost tudi Milutin Radosavljević – Mili, njen nekdanji partner, ki naj bi jo pretepal.

Mirela Lapanović Magazin V ta resničnostni šov gre Mirela

Želeli so še enkrat obnoviti sporno zgodbo o njunem odnosu in o tem, kaj se je dogajalo v Beogradu, ko je Mirela živela pri Miliju.

"Razumem, da potrebujete zgodbe, s katerimi bi večali gledanost nove sezone, ki prihaja. Ne govorite, da ga imam rada, ker mi ni do njega. Osebe, ki mi je naredila toliko hudega, ne želim v življenju. Prosim, ne delajte se norca iz mene, ker je to zelo grdo od vas,“ je voditeljici in produkciji sporočila nekdanja slovenska tekmovalka srbskega šova.

Mirela Lapanović video seksa Magazin Objavili video Mirelinega seksa: Njen zaročenec se je zavil v molk Mirela Lapanović Magazin Mili seksal brez zaščite, Mireli zamuja menstruacija

Mirela je povedala, da jo je Mili pretepal, da jo je zaklepal v stanovanje in da je niti na stranišče ni pustil same. Nenehno jo je nadzoroval tudi pri nanašanju ličil, češ da je poskrbel, da bo dobro prekrila modrice, ki ji jih je zadal.

Mili jo je med tem, ko je v oddaji govorila preko telefona, nenehno prekinjal in ji govoril, da laže, da ni nič, kar je povedala, res. Obtožil jo je, da si je zgodbo izmislila in da išče medijsko pozornost. "Ti si potreboval mene, da si prišel do finala. Ne jaz tebe!“ mu je v joku zabrusila Mirela in dodala, da ima pozornosti dovolj že samo zaradi zmage v Big Brotherju.

parovi Magazin Orgija v Parovih: V glavni vlogi tudi Mirela Mirela Lapanović Magazin Srbski mediji: Mirela v šovu trikrat seksala
Komentarjev 6
  • patron 11:41 19.avgust 2017.

    OPET O OVOJ DROLJETINI....???

  • Žvižgač 10:37 19.avgust 2017.

    Ka te je jebo je bio dobar a sad ti ne valja. Nije to priča ozbiljne žene pune ljubavi do svakog koji ima pitona u gačama.

  • Tine123 08:36 19.avgust 2017.

    Tole poročanje je vrh primitivizma žurnala , urednikov in novinarjev.

Sorodne novice