Magazin > VIP
33 ogledov

Sta Vanessa in Zac spet skupaj?

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Potem ko so se pojavile govorice, da sta se razšla tudi Zac Efron in Vanessa Hudgens, so se zdaj pojavila namigovanja, da je zvezdniški parček, ki ga mediji ljubkovalno kličejo Zanessa, spet skupaj.

Zaca in Vanesso, ki sta konec decembra lani oznanila, da se po štirih letih zveze razhajata, so paparaci konec tedna ujeli v Los Angelesu, kjer naj bi si spet izkazovala ljubezen.

 

Zvezdnika filma High School Musical so opazili v enem od hollywoodskih lokalov, kjer sta se zabavala v družbi igralke Brittany Snow. "Zac in Vanessa sta večino časa preživela na plesišču, kjer sta se vedla, kot da sta sama," je razkril neimenovani vir.

 

In čeprav se je še prejšnji teden govorilo, da se je 23-letni igralec ogrel za hčerko Brucea Willisa, Rumer Willis, njegovi prijatelji zatrjujejo, da sta z Vanesso močno povezana. "Konec zveze je bil le začasen, hotela sta preživeti nekaj časa narazen, a ustvarjena sta drug za drugega," je razkril bližnji prijatelj zvezdnikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.