Magazin > VIP
32 ogledov

Stacy pogreša Georgeev denar

George Clooney, Stacy Keibler FameFlynet
Stacy Keibler pogreša luksuz.

Nekdanje dekle Georgea Clooneyja, Stacy Keibler, menda razmišlja o vrnitvi v ring, a le, če ji bodo ponudili zajeten kupček denarja.

Nekdaj precej uspešna rokoborka se je morala v zadnjih tednih namreč spet privaditi na življenje 2navadne smrtnice". "Zasebna letala, draga oblačila. Kar si je zaželela, je dobila. Spomnim se, kako je za solarij zapravila več tisoč dolarjev,“ je izdal vir in dodal, da je Stacy do konca zveze živela v Georgeevi vili, kjer ji ni bilo treba migniti s prstom. Zanjo je namreč skrbela cela četica zaposlenih. "Mnogim stvarem se je sedaj morala odpovedati, kljub temu še vedno živi na veliki nogi. Vsak teden hodi v zdravilišče, ima dva osebna trenerja, osebnega nutricionista in kuharja. Kot pravi, na mesec potrebuje 50 tisoč dolarjev. Če bo za boj dobila milijon, bo lahko lagodno živela eno leto, obenem ji bo ostalo še nekaj denarja, ki ga bo lahko pametno vložila.“

Stacy se ringu sicer še izogiba, a priznava, da so ponudbe zelo mamljive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.